Antena 3 CNN Actualitate Nou scandal în Camera Deputaţilor: Opoziţia a părăsit şi marţi plenul (VIDEO)

Nou scandal în Camera Deputaţilor: Opoziţia a părăsit şi marţi plenul (VIDEO)

Nou scandal în Camera Deputaţilor: Opoziţia a părăsit şi marţi plenul (VIDEO)
Sursa foto: Foto; Intact Images
12 Oct 2010   •   11:11

Deputaţii opoziţiei au refuzat din nou să participe la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, pe motiv că aceasta este condusă de către Roberta Anastase, iar la prezidiu se află şi Sever Voinescu. Deputaţii PNL şi PSD au părăsit, şi luni, plenul, fiind nemulţumiţi că lucrările sunt conduse de către Roberta Anastase.

Cu numai câteva minute înainte da a părăsi sala, viceliderul grupului PNL, Eugen Nicolăescu, a spus că puterea se înşeală considerând că lucrările Parlamentului se pot ţine şi în absenţa opoziţiei. Nicolăescu a precizat pentru Mediafax că nu a văzut niciun deputat PSD în sala de plen.

Liderul grupului PSD, Mircea Duşa, a precizat în plen că deputaţii social-democraţi îşi menţin decizia de a părăsi lucrările Camerei atât timp cât acestea sunt conduse de Roberta Anastase. Duşa a menţionat că deputaţii PSD vor sta la sala de grup.

"Noi nu suntem salariaţi la instituţia dumneavoastră, suntem prezenţi la lucrările Parlamentului, dar avem şi dreptul de a protesta, iar o formă de protest poate fi şi părăsirea lucrărilor Camerei", a declarat liderul deputaţilor PSD.

Luni, reprezentanţii Puterii şi cei ai Opoziţiei s-au luat la ceartă, în debutul şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor. Scandalul a izbucnit după ce preşedintele Camerei, Roberta Anastase, a venit la prezidiu pentru a conduce lucrările, iar liderii PSD şi cei ai PNL au cerut ca şedinţa să fie condusă de altcineva.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close