Antena 3 Actualitate Nou scandal în Parlament privind Legile Justiției

Nou scandal în Parlament privind Legile Justiției

11 Dec 2017   •   17:13
Nou scandal în Parlament privind Legile Justiției

La nici două ore de la ședința solemnă, a reînceput un nou scandal în Parlament. PSD și ALDE au decis să introducă la vot în plen statutul magistraților, cel la care s-a ajuns la înjurături săptămâna trecută.

"Suntem în ședința plenului din Camera Deputaților. După ce săptămâna trecută a fost o ședință care a durat mai bine de 12 ore, dar în care nu au reușit să dezbată toate acele modificări aduse la legea privind statutul magistraților, astăzi, cei din opoziție găsesc din nou o metodă pentru a bruia această ședință, care ar trebui să fie una de vot final, pentru că dezbtarea a fost săptămâna trecută", a explicat Andreea Dumitrache, reporter Antena 3. 

În momentul în care s-a trecut la votarea celor două legi, Legea de modificare a statutului judecătorilor și procurorilor și proiectul de modificare a Legii de organizare și funcționare a ANI, deputații USR au început să fluiere pentru a face cât mai multă gălăgie în sală. În ciuda haosului creat, deputații PSD, ALDE și UDMR au votat legile.  

 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close