Antena 3 CNN Actualitate Nou scandal SEXUAL în învăţământ! O elevă de 15 ani, forţată de colega ei să se prostitueze

Nou scandal SEXUAL în învăţământ! O elevă de 15 ani, forţată de colega ei să se prostitueze

Nou scandal SEXUAL în învăţământ! O elevă de 15 ani, forţată de colega ei să se prostitueze
Sursa foto: Foto: radicalparenting.com
09 Ian 2012   •   07:20

Sistemul de învăţământ este zguduit de un nou scandal sexual. O adolescentă de 15 ani a fost obligată de o colegă din liceu să se prostitueze. 150 de bărbaţi şi adolescenţi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ea. Fata s-a temut să le spună părinţilor prin ce trece şi coşmarul ei ar fi continuat, dacă o mătuşă nu ar fi descoperit din întâmplare ce se întâmplă.

Coşmarul fetei de15 ani a început în urmă cu aproape un an şi jumătate. O colegă de şcoală a bătut-o şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi. Mulţi dintre partenerii ei sunt elevi în aceeaşi instituţie de învăţământ, iar relaţiile se consumau chiar în grupul sanitar.

Proxeneta minoră a obligat-o de asemenea de mai multe ori să lipsească de la ore ca să se prostitueze.  Coşmarul fetei ar fi continuat dacă mătuşa ei nu ar fi fost martoră din întâmplare la o scenă de acest fel, pe o stradă lăturalnică. Femeia a mers imediat la poliţie.

Minora agresată le-a dat poliţiştilor o listă cu şase tineri care au profitat de ea, unii dintre ei fiind minori. Aceştia au fost chemaţi la audieri, iar lista agresorilor creşte de la o zi la alta.

Oamenii legii cred că fata a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu aproape 150 de bărbaţi. În zilele următoare vor stabili cu exactitate câţi au profitat de ea.

 





×
Subiecte în articol: eleva minora colega prostitutie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close