Antena 3 CNN Actualitate Nou val de cutremure în zona Gorj, în ultimele ore. Localnicii sunt speriaţi şi se aşteaptă şi la alte replici

Nou val de cutremure în zona Gorj, în ultimele ore. Localnicii sunt speriaţi şi se aşteaptă şi la alte replici

Nou val de cutremur în zona Gorj, după săptămâni de acalmie. În ultimele 10 ore au avut loc nu mai puțin de patru seisme, cel mai puternic dintre ele cu magnitudinea de 3,4 pe Richter.

de Gabriela Mladin    |    22 Apr 2023   •   13:01

Ete din nou agitație în Gorj, după producerea cutremurelor din această dimineață. Au fost patru înregistrate, iar de la ora 10:00, în decurs de doar 15 minute, s-au produs trei dintre ele.

Cel mai mare ca magnitudine, de 3,4 pe scara Richter, a avut loc la ora 10:06. Epicentrul este în zona unde s-au înregistrat deja peste 2.600 de replici din februarie și până în prezent.

Localnicii sunt din nou speriați și se așteaptă și la alte replici. De altfel, ultimul cutremur mai puternic a avut loc în urmă cu o lună și a avut magnitudinea de 4,9. Vorbim de un cutremur puternic, iar apoi au mai existat și alte replici, dar slabe, iar pământul părea că s-a liniștit.

Iată cutremurul de astăzi, de 3,4 s-a resimțit și în Târgu Jiu. Pe rețelele de socializare, oamenii povestesc că a fost scurt ca durată, dar a fost resimțit și a produs agitație în toată zona Gorjului. 

×
Subiecte în articol: Gorj cutremur
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close