Antena 3 CNN Actualitate Nouă înfăţişare în instanţă, în procesul dintre Poliţia Română şi Poliţia Animalelor

Nouă înfăţişare în instanţă, în procesul dintre Poliţia Română şi Poliţia Animalelor

Nouă înfăţişare în instanţă, în procesul dintre Poliţia Română şi Poliţia Animalelor
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Iun 2011   •   12:37

Joia aceasta are loc un nou termen în procesul dintre Poliţia Română şi Poliţia Animalelor. Şefii Inspectoratului General al Poliţiei Române se plâng că membrii unui ONG folosesc, fără drept, numele de "Poliţie" şi încearcă să anuleze titulatura în instanţă. Pe teren însă, poliţiştii adevăraţi lucrează mână în mână cu cei de la Poliţia Animalelor.

ONG-ul lui Emilian Prodan, şeful Poliţiei Animalelor, s-a dotat cu maşini cu girofaruri, uniforme şi însemne asemănătoare celor de la rutieră.

În timp ce şefii se sesizează privind aceste nereguli, cei de la Poliţia Animalelor lucrează fără probleme cu poliţiştii veritabili. Oamenii lui Emilian Prodan primesc apeluri de la 112 şi participă la acţiuni comune cu IGPR-ul.

În toată această poveste, cireaşa de pe tort este pusă de cei de la OSIM. Oficiul a înregistrat de două ori aceeaşi titulatură. Mai exact, în cadrul Poliţiei Locale Sector 1, funcţionează şi un serviciu de Poliţie a Animalelor.

Emilian Prodan nu a putut fi contactat pentru a comenta toate aceste probleme. ONG-ul său are deja două procese pe rol pentru anularea titulaturii de "Poliţia Animalelor".



×
Subiecte în articol: proces instanta ONG
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close