Antena 3 Actualitate Nouă metodă de înşelăciune. O pensionară a rămas fără o sumă imensă de bani, deşi fusese averizată asupra pericolului

Nouă metodă de înşelăciune. O pensionară a rămas fără o sumă imensă de bani, deşi fusese averizată asupra pericolului

15 Oct 2015   •   13:46

O educatoare din Dâmboviţa a rămas fără economiile de viaţă după ce a picat în plasa unor escroci. Mai grav este că femeia a fost avertizată de pericol, dar nu a ascultat.

 
Pensionara fusese instruită clar, prin telefon, în privinţa procedurilor de intrare în posesie a premiului. Escrocii nici măcar nu fuseseră foarte inventivi. Apelaseră la metoda clasică, a premiului. 
 
Premiul de 12.000 de euro putea fi primit doar după ce femeia depunea 15.000 de lei într-un cont. Erau toate economiile ei, dar femeia nu a stat pe gânduri.
 
Nu orice notar şi avocat, ci unii agreaţi de escroci. Femeia a vorbit cu ei tot la telefon şi a fost instruită să mintă. Mai exact, să le spună angajaţilor băncii că-i cunoaşte personal pe cei în contul cărora depune banii. Nici măcar asta nu i-a ridicat semne de întrebare.
 
Abia după ce a depus banii in contul indicat de escroci şi a văzut că nu mai primeşte premiul promis, pensionara a înţeles că a pierdut toată agonisela şi a mers la Poliţie. Acum oamenii legii încearcă să dea de urma escrocilor. Nu este singura victimă a unor înşelăciuni de acest tip.

17 persoane suspectate că ar fi păcălit oameni prin metoda accidentul sunt acum anchetate de poliţiştii din Bistriţa Năsăud. Printre ei, mai mulţi deţinuţi.

Sursă: observator.tv.

×
Subiecte în articol: inselaciune

România Inteligentă

 

 

Şcoala cu 300 de panouri solare care a devenit independentă energetic

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close