Antena 3 CNN Actualitate Noul brand al României a avut "premiera" gratis pe stadionul Ştefan cel Mare din Bucureşti (VIDEO)

Noul brand al României a avut "premiera" gratis pe stadionul Ştefan cel Mare din Bucureşti (VIDEO)

Noul brand al României a avut "premiera" gratis pe stadionul Ştefan cel Mare din Bucureşti (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
30 Iul 2010   •   13:16

Promovarea brandului de ţara al României a început în... Bucureşti. Prima difuzare publică a noului logo care promovează brandul de ţară a avut loc joi seară, în timpul meciului Dinamo-Hajduk Split din cadrul Europa League. Spotul a rulat pe panourile amplasate pe marginea terenului. Gratis, susţin oficialii clubului din Ştefan cel Mare, care neagă că ar fi vreun alt interes în spatele înţelegerii cu Ministerul Turismului.

Nu au fost ei foarte mulţi croaţi pe stadion, dar Ministerul Turismului s-a bazat pe mediatizarea evenimentului. Pe stadionul Dinamo au fost câteva zeci de jurnalişti din Croaţia. În plus, câteva sute de mii de croaţi au urmărit meciul la televizor.

Reprezentanţii clubului Dinamo susţin că nu au luat niciun ban de la Ministerul condus de Elena Udrea, că au făcut din patriotism gestul de a rula clipul publicitar în timpul meciului. La rândul ei, firma care asigură panotajul a refuzat să dea orice detaliu, spunând că au primit de la reprezentanţii clubului o listă cu reclamele care urmau a fi difuzate. Ceea ce se ştie cu siguranţă este că spotul va rula şi la alte partide internaţionale şi din campionat disputate de Dinamo.

Până acum, Ministerul Turismului nu a făcut niciun fel de precizări referitoare la înţelegerea cu gruparea din Ştefan cel Mare privind difuzarea clipurilor publicitare.



Antena 3

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close