Antena 3 CNN Actualitate Noul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a angajat un blogger pe post de consilier personal

Noul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a angajat un blogger pe post de consilier personal

Noul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a angajat un blogger pe post de consilier personal
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Iun 2011   •   21:20

Intrarea în Guvern nu l-a făcut pe Sebastian Lăzăroiu să renunţe la excentricităţile sale. N-a dat nicio declaraţie în prima săptămână de ministeriat. În schimb, a angajat un blogger în funcţia de consilier personal.

Deruta ministrului Sebastian Lăzăroiu a ţinut puţin. La o zi după ce a fost numit ministru, i-a trimis un SMS celui pe al cărui blog şi-a postat numeroase opinii şi comentarii. "Vreau să te iau consilier. Te bagi?", a intrebat Lăzăroiu sâmbătă. "Mă bag", a răspuns Bleen duminică. Oficial, bloggerul şi-a început cariera de consilier personal al Ministrului Muncii.

Fost vânzător de uşi de garaj, Mirel-Valentin Axinte este cel mai înfocat dintre admiratorii lui Traian Băsescu din spaţiul virtual.

Mirel Axinte şi-a oficializat relaţia cu PDL şi Guvernul aşa cum a şi început-o, pe blog. A postat astăzi povestea SMS-ului primit de la Sebastian Lăzăroiu. Şi, pe scurt, şi-a prezentat CV-ul de consilier al Ministrului Muncii.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close