Antena 3 CNN Actualitate Noul ministru de Interne, Nicolae Moga: Nu am vrut să ocup această funcţie!

Noul ministru de Interne, Nicolae Moga: Nu am vrut să ocup această funcţie!

Noul ministru de Interne, Nicolae Moga: Nu am vrut să ocup această funcţie!
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
25 Iul 2019   •   09:45

Noul ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga a ţinut un discurs în prima zi de la preluarea mandalui.

 ''Vă spun cu toată răspunderea că nu am vrut să ocup această funcție, dar dacă tot a fost să fie, să ne apucăm de treabă serioasă (...) Aici trebuie instalată legea. Toată lumea trebuie să respecte legea în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, aşa cum toţi suntem obligaţi să respectăm legea. Funcţia de ministru al Afacerilor Interne este o funcţie politică într-o structură militarizată (...) Nu se poate un ministru al Afacerilor să nu colaboreze cu toate structurile'', a precizat noul ministrul al Afacerilor de Interne.

Nicolae Moga a anunţat inspecţii la toate structurile ministerului, fără a da însă detalii despre vizitele pe care urmează să le facă.

De asemenea, Nicolae Moga a calificat protestele din 10 august drept un eveniment nefericit şi a precizat că prioritatea mandatului său este siguranţa cetăţeanului.

Nicolae Moga, alături de Ramona Mănescu şi Mihai Fifor au depus, miercuri, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, jurământul de învestitură în funcţiile de miniştri de şi Interne şi Externe, respectiv de vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. 

Cine este Nicolae Moga, propunerea PSD pentru funcția de ministru de Interne

×
Subiecte în articol: discurs functie Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close