x close

Noul şef al IPJ Neamţ va apela la SRI pentru a-şi găsi un apartament cu chirie

24 Noi 2010   •   22:15
Noul şef al IPJ Neamţ va apela la SRI pentru a-şi găsi un apartament cu chirie Foto: Videonews

Lecţia Şoric a fost învăţată bine la Piatra Neamţ. Mai în glumă, mai în serios, noul şef al poliţiei a cerut ajutor de la SRI ca să-şi găsească chirie. Nu de alta, dar nu vrea omul să dea peste vecini interlopi.

Poliţia din Neamţ a intrat în era post-Şoric. La prezentarea oficială a noului şef de Inspectorat a participat un alt şef nou, al poliţiei Române.

Dorel Manolea, noul şef, a fost adus din Bacău şi este în căutarea unei locuinţe.

Manolea va căuta un apartament cu chirie şi, pentru a nu apela la vreun membru al clanurilor, va solicita chiar sprijinul SRI şi al serviciului de protecţie internă.

A fost nevoie de o schimbare la vârful Poliţiei pentru ca scăpările comisarului Şoric să fie criticate oficial. 

Şi jurnaliştii au o problemă cu neînţelegerile comisarului Şoric. Recent au descoperit că fostul şef al poliţiei nemţene are un bloc al lui la Iaşi. Acum o săptămână, nu spunea nimic de el.

"Suntem o familie de oameni oneşti! Mi-am vândut apartament în Iaşi, 110.000 de euro, teren în Piatra, 50.000 de euro, credit 120.000 de euro, în două misiuni internaţionale ce vreţi să mai fac. Cu 300.000 de euro pot să am o locuinţă? Şi un birou notarial al soţiei?", declara Şoric cu ceva timp în urmă.

Luat de val, comisarul Şoric a uitat să amintească de această proprietate.

Citeşte mai multe despre:

Aurelian Soric Piatra Neamt
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati