Antena 3 CNN Actualitate Noul şef al Poliţiei Capitalei, despre măsurile luate în cazul crimei de la Perla

Noul şef al Poliţiei Capitalei, despre măsurile luate în cazul crimei de la Perla

Noul şef al Poliţiei Capitalei, despre măsurile luate în cazul crimei de la Perla
Sursa foto: Foto: scmigiena.ro
17 Mar 2012   •   15:36

Noul şef al Poliţiei Capitalei, chestorul Lucian Guran, a anunţat, sâmbătă, că a fost sesizată Comisia de disciplină în cazul a trei ofiţeri şi a unui agent, de la Secţia 14, ca urmare a faptului că Florina Vlădan, ucisă de soţul său, reclamase poliţiei că bărbatul o ameninţă şi deţine armă.

Trei ofiţeri - între care şeful Secţiei 14, şeful Biroului de Ordine publică şi şeful Serviciului de proximitate - precum şi un agent de la secretariatul secţiei au fost deferiţi Comisiei de disciplină, ca urmare a atacului armat al cărui autor a fost agentul Gheorghe Vlădan, şofer al Policlinicii Ministerului de Interne "N. Kreţulescu" din Capitală.

"Comisia de disciplină va analiza fapte şi va acţiona în consecinţă", a spus chestorul principal Guran, adăugând că unul dintre ofiţeri a mai fost în vizorul comisiei pentru fapte similare.

Cei patru sunt cercetaţi disciplinar pentru neglijenţă în serviciu, în legătură cu nesoluţionarea rapidă a plângerii Florinei Vlădan, ucisă la patru zile după ce reclamase Secţiei 14 că soţul său, agent de poliţie, o ameninţă şi că deţine o armă de foc.

Chestorul Guran a mai spus că un agent de poliţie al Secţiei 14, de la Serviciul proximitate, a primit "atenţionare".

În după-amiaza de 5 martie, Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia şi pe o colegă a acesteia, în coaforul unde femeile lucrau, agentul rănind totodată şi alte şase persoane, angajaţi şi clienţi ai salonului.


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close