Antena 3 CNN Actualitate Noutăţi pe piaţa asigurărilor! Poliţe casco pentru dantură

Noutăţi pe piaţa asigurărilor! Poliţe casco pentru dantură

Noutăţi pe piaţa asigurărilor! Poliţe casco pentru dantură
Sursa foto: Foto: cosmetic-treatments.com
27 Mai 2011   •   10:43

Noutăţi pe piaţa asigurărilor. La Piteşti, un medic stomatolog a pus bazele unor poliţe casco pentru dantură. În funcţie de asigurarea aleasă, beneficiarii vor avea parte de controale stomatologice periodice gratuite, intervenţii de urgenţă gratuite şi o serie de reduceri la tratamente.

Dacă intraţi în sistem, nici nu mai trebuie să vă deplasaţi. Vine cabinetul la dumneavoastră.

Sistemul de asigurări dentare beneficiază de trei tipuri de poliţe, în funcţie de nevoi, dar şi de posibilităţile financiare.

"Bronz, Silver, Gold şi Platinum au următoarele beneficii: în primul rând, este intervenţia de urgenţă, apoi tratament medical, avem o serie de beneficii care constau în discounturi faţă de preţul de listă al cabinetului", spune directorul cabinetului.

Poliţa de tip Platinum are cea mai mare acoperire şi costă 4.547 de lei. Asiguraţii beneficiază chiar şi de asistenţă la domiciliu.

"Ambulanţa e dotată de ultimă generaţie, intervenţie chirurgicală, urgenţă stomatologică, e la dispoziţia pacienţilor 24 de ore din 24", spune Livia Rusu, asistent medical.

Asigurările dentare au avut succes încă de la lansare. Poliţele dentare nu se adresează doar persoanelor fizice, ci şi companiilor.

"Foarte atractiv pentru corporate, prin faptul că sunt deductibile fiscal până la suma de 250 de euro anual pe angajat", adaugă directorul cabinetului.

În cadrul sistemului de asigurări va funcţiona o reţea de 80 de cabinete stomatologice, utilate cu aparatură de ultimă generaţie.

 






×
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close