Antena 3 CNN Actualitate Nu a putut să strige: O tânără surdomută a fost violată şi tâlhărită de un necunoscut, la Galaţi (VIDEO)

Nu a putut să strige: O tânără surdomută a fost violată şi tâlhărită de un necunoscut, la Galaţi (VIDEO)

Nu a putut să strige: O tânără surdomută a fost violată şi tâlhărită de un necunoscut, la Galaţi (VIDEO)
03 Mai 2010   •   20:32

Caz revoltător la Galaţi. O tânără surdomută a fost violată şi tâlhărită de un necunoscut. Pentru că n-avea cum să strige după ajutor, fata a zăcut pe stradă până dimineaţă. Au găsit-o nişte trecători, cărora le-a scris pe un bileţel prin ce a trecut.

Fata de 28 de ani se întorcea acasă, de la o prietenă. Mai avea puţin până la blocul în care locuieşte. ?Aici, între blocuri, a fost prinsa de un individ, i-a dat cu piciorul la picioare, a trântit-o jos, a dezbrăcat-o de pantaloni şi a violat-o. I-a luat telefonul, doua lanţuri şi 600.000 de lei (n.r.: lei vechi)?, a declarat mama fetei.

A îndurat aşa cum şi-a petrecut toata viaţa: în tăcere. Poate că cineva ar fi auzit-o, dar nu avea glas să strige. Acasă, părinţii îşi făceau gânduri negre. N-au închis un ochi toată noaptea. ?A stat acolo jos, ea aşa îmi explica, pentru că este cu handicap sever în auz şi în vorbire şi au găsit-o trei băieţi?, a spus mama fetei.

N-a putut sa le povesteaca prin ce a trecut, aşa că le-a scris pe o foaie. Medicii au confirmat violul. Acum e treaba poliţiştilor. Fata le-a dat semnalmentele atacatorului şi aceştia lucrează la un portret robot. Dacă va fi prins, violatorul riscă ani grei de închisoare.



Observator

×
Subiecte în articol: viol talharie Galați
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close