Antena 3 CNN Actualitate "Nu ai cum să o uiți pe Stela Popescu! Moartea a fost cel mai prost scenariu de spectacol în care a jucat". Adrian Enache, șocat de dispariția actriței (VIDEO)

"Nu ai cum să o uiți pe Stela Popescu! Moartea a fost cel mai prost scenariu de spectacol în care a jucat". Adrian Enache, șocat de dispariția actriței (VIDEO)

"Nu ai cum să o uiți pe Stela Popescu! Moartea a fost cel mai prost scenariu de spectacol în care a jucat". Adrian Enache, șocat de dispariția actriței (VIDEO)
24 Noi 2017   •   15:40

Trecerea în neființă a Stelei Popescu l-a îndurerat foarte tare și pe Adrian Enache. Artistul a vorbit despre cum a cunoscut-o el pe Stela Popescu, omul din spatele scenei, și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

"Am simțit că s-a scufundat o planetă odata cu dispariția Stelei Popescu. Încerc să-mi păstrez calmul și să fiu vesel, așa cum am fost și duminică seara când o strângeam în brațe, și îmi spunea că mă iubește și că m-a văzut pe scenă și mi-a zis Nebunule, tu esti Stela Popescu în varianta masculină. A fost cel mai frumos compliment primit de la o doamnă și o mare personalitate a României și n-am să uit niciodată vorbele ei. Mai ales că am spus că mai aveam multe de făcut împreună cu colegii de la teatru, cu domnul Arșinel, cu Nico.. la farmacie mai aveam de făcut spoturile săptămâna viitoare pentru Anul Nou. Era o adevărată familie și iată că mama noastră s-a dus spre altă familie", a spus, cu durere, Adrian Enache.

"Domnul Arșinel avea dreptate că Steluța noastră era o mare mincinoasă, în sensul că nu spunea despre problemele pe care le avea. Nu știam decât de diabetul pe care îl avea de ani de zile și pe care îl trata cu seninătate. Era de o demnitate cum nu o să mai văd prea curând. Nu credeam să văd că Stela Popescu poate muri vreodată", a continuat el.

"Dincolo de scenă era cel mai bun prieten. Aveai vreo problemă de ordin personal, la ea te duceai. Ne asculta, ne mângâia, ne dădea cele mai bune sfaturi. Ne înăța să fim demni, sa jucam cu zambetul pe buze, sa respectam publicul. Nu ai cum sa o uiti pe Stela Popescu. Moartea intervenită ieri a fost cel mai prost scenariu dintr-un spectacol jucat de Stela, un spectacol la care nu se aștepta nimeni, mai ales că noi urma să plecam într-un turneu în Spania", a mai spus artistul.

Adrian Enache a mărturisit că turneul se va ține în memoria Stelei Popescu, cea care iubea să vadă oamenii râzând și bucurându-se de viață. Chiar dacă nu fizic, Stela le va rămâne în suflete pentru totdeauna.

×
Subiecte în articol: Stela Popescu artist actriţă turneu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close