Antena 3 CNN Actualitate "Nu am cuvinte să vă mulţumesc!" Citeşte primul interviu cu Amelia Antoniu

"Nu am cuvinte să vă mulţumesc!" Citeşte primul interviu cu Amelia Antoniu

"Nu am cuvinte să vă mulţumesc!" Citeşte primul interviu cu Amelia Antoniu
27 Apr 2010   •   19:50

"Nu am cuvinte să vă mulţumesc!" Este mesajul Ameliei Antoniu, prim-solista de la Operetă, infectată la spitalul CF 2, pentru cei care o susţin. Reporterii Antena 1 i-au scris Ameliei câteva întrebări pe o bucată de hârtie.

Nu poate vorbi, dar poate comunica, deocamdată, în scris. Internată la CF 2 pentru o operaţie banală, Amelia a ajuns aproape în comă la Spitalul Universitar. O infecţie luată din blocul operator a dus-o la un pas de moarte. Iar această experienţă a facut-o să-şi schimbe total atitudinea faţă de sistemul de sănătate.

Nu e singura care a trecut prin aşa ceva. Alice Preda se luptă să trăiască în aceeaşi secţie de terapie intensivă de la Spitalul Universitar.

Mii de telespecatori, prin mesajele pe care le-au transmis, au fost alături de cele două femei de când au ajuns în stare gravă în spital. Şi, nici pe aceştia, Amelia nu i-a uitat. Cum nu i-a uitat nici pe cei care vor să o vadă mai repede pe scenă.

Iată ce a răspuns Amelia Antoniu, prin intermediul mamei ei, care i-a fost alături în tot acest timp.

Rep: Mai aveţi încredere în sistemul medical din România?

A.A: În sistem, NU. În capacitatea extraordinară de vindecare a medicilor, DA.

Rep: Care sunt gândurile pentru Alice Preda, internată alături de dumneavoastră la Spitalul Universitar?

A.A: Pentru mine nu am avut emoţii, pentru că eram deja pe altă lume. Ea, însă, într-o stare mult mai gravă, are nevoie de ajutor mare să învingă boala. Îmi tremură inima pentru ea şi mă rog la bunul Dumnezeu să o mai lase şi pe ea cu noi. Ştiu că întreaga echipă de la ATI face imposibilul, aşa cum au procedat şi pentru mine şi le datorez viaţa. Recunoştinţa e un cuvânt prea mic pentru a exprima ceea ce simt. Să dea Dumnezeu să fie la fel în toate spitalele!

Rep: Am primit mii de mesaje de încurajare de la telespectatori. Ce le transmiteţi?

A.A: Nu am cuvinte să le mulţumesc pentru tot ajutorul lor, pentru solidaritatea pe care şi-au manifestat-o în acest moment crucial al vieţii mele. Îi consider prietenii mei şi sper să ne revedem în sala de spectacol cât mai curând.

Observator

×
Subiecte în articol: interviu
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close