Antena 3 CNN Actualitate Nu are buletin, dar face afaceri cu statul. Un puşti de 13 ani, fiul unui fost deputat PDL, a primit un milion de lei din bani publici

Nu are buletin, dar face afaceri cu statul. Un puşti de 13 ani, fiul unui fost deputat PDL, a primit un milion de lei din bani publici

Nu are buletin, dar face afaceri cu statul. Un puşti de 13 ani, fiul unui fost deputat PDL, a primit un milion de lei din bani publici
Sursa foto: Foto: www.wealthforteens.com
05 Mar 2012   •   08:11
Un puşti de 13 ani a primit un milion de lei din bani publici, scrie ziarul Ring. Nu este vorba despre vreun "copil-minune" al economiei, ci de fiul unui fost deputat al PDL care în ultimii trei ani a prestat servicii de promovare, pe bani publici, pentru ministere, agenţii, dar şi pentru un departament din subordinea Guvernului României.

Tiberiu Radu, în vârstă de 13 ani, este acţionar al firmei Ranco Promotional Products SRL şi , probabil, unul dintre cei mai tineri patroni din România.

Între 2009 şi 2012, compania de publicitate a încheiat 13 contracte cu Ministerul Dezvoltării şi Turismului, Ministerul Educaţiei, Ministerul de Externe, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni din cadrul guvernului, Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă, Inspectoratul General al Poliţiei Române, Electrica.

Firma a realizat materiale promoţionale pentru diferite campanii de responsabilizare socială iniţiate de autorităţi a căror valoare se ridică la un milion de lei.

Patronul adolescent este fiul lui Octavian Radu, ales deputat în 2004 pe listele Partidului Democrat şi fost acţionar majoritar al firmei de papetărie RTC.

Legea permite ca în acţionariatul firmelor să fie incluse şi persoane minore.

Vezi lista contractelor Ranco Promotional Products SRL în Ring

 

 

×
Subiecte în articol: pdl deputat afaceri cu statul deputat pdl
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close