Antena 3 CNN Actualitate Nu doar Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR. Și un parlamentar cu probleme penale părăsește partidul

Nu doar Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR. Și un parlamentar cu probleme penale părăsește partidul

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Conducerea partidului a luată această decizie după ce Diana Șoșoacă a participat la o petrecere cu lăutari și a transmis totul live pe Facebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al României, potrivit liderilor AUR, dar și pentru alte derapaje.

Nu doar Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR. Și un parlamentar cu probleme penale părăsește partidul
Sursa foto: Facebook/ Mihai Lasca
de Gabriel Dano    |    10 Feb 2021   •   19:39

Pe lângă senatoarea Diana Șoșoacă, a mai fost exclus un parlamentar al formațiunii care avea probleme penale.

"Doamna Șoșoacă va părăsi toate funcțiile pe care le deținea din postura de parlamentar AUR. Am decis să-l excludem și pe deputatul cu probleme penale. Sunt excluderi, nu sunt parlamentari care au fost cumpărați", a declarat deputatul AUR  Dan Tanasă, la B1 TV.

Preşedintele AUR Bihor, Mihai Lasca, ales deputat la alegerile parlamentare, a fost condamnat penal pentru loviri şi judecat pentru constituirea unui grup criminal organizat.

Orădeanul în vârstă de 40 ani, patron al unei firme de pază, a fost trimis în judecată într-un dosar al procurorilor DIICOT pentru constituire de grup criminal organizat care avea ca scop racolarea de persoane afro-asiatice aflate în România şi călăuzirea lor în Ungaria.

În rechizitoriul procurorilor DIICOT sunt citate o serie de discuţii telefonice în care Lasca vorbea cu complicii săi despre „oile ălea negre” sau „mieluşeii ăia negri”, care vor veni „în flux normal” şi în număr mare pentru a fi scoase din ţară, având „vreo şaizeci pe stoc, şaptezeci de miei. Şi după aia mai culeg”.

 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă Mihai Lasca
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close