Antena 3 CNN Actualitate Nu le ajung Ronaldo, Kaka şi Benzema! Real a oferit 75 de milioane de euro pentru Torres

Nu le ajung Ronaldo, Kaka şi Benzema! Real a oferit 75 de milioane de euro pentru Torres

Nu le ajung Ronaldo, Kaka şi Benzema! Real a oferit 75 de milioane de euro pentru Torres
Sursa foto: fernando torres
12 Iul 2009   •   14:45

Campania furibundă de transferuri a echipei spaniole Real Madrid nu s-a încheiat. Preşedintele Florentino Perez a încercat să dea o nouă lovitură de răsunet, de data aceasta ţinta fiind atacantul spaniol al lui Liverpool, Fernando Torres. Duşman declarat al Realului, fostul jucător de la Atletico Madrid ar fi putut aduce 75,3 milioane de euro în conturile lui Liverpool, dar managerul echipei, Rafa Benitez, a refuzat oferta pe loc.
Interesant este că Real Madrid nu duce deloc lipsă de jucători în atac. Pe lângă Raul, Ruud van Nistelrooy, Arijen Robben, Klaas Jan Huntelaar, Wesley Snijder, Gonzalo Higuain sau Rafael van der Vaart, gruparea "Blanco" abia i-a transferat pe Cristiano Ronaldo pentru 94 de milioane de euro, Kaka, cu 67 de milioane şi Benzema, pentru 35 de milioane de euro.
"Real Madrid şi-a orientat atenţia către Torres, după ce a obţinut transferurile lui Cristiano Ronaldo, cu 80 de milioane de lire sterline, şi Kaka, cu 56 de milioane de lire sterline. O mişcare uimitoare, având în vedere că Torres a devenit celebru la rivala Atletico Madrid şi este pentru Liverpool la fel de important ca Steven Gerrard, care este căpitanul echipei", precizează Mediafax.
Se pare, însă, că Torres nu va veni la Real Madrid, întrucât, chiar dacă echipa din Liverpool i-ar da drumul, jucătorul a crescut în spiritul lui Atletico Madrid şi nu ar accepta sub nici o formă transferul la Real Madrid.
"Am ştiut mereu că, atunci când va veni o ofertã, vom spune nu, pentru că în primul rând jucătorul vrea să rămânã. Oamenii ştiu că jucătorul vrea să rămână, dar au încercat. Acum sumele vehiculate în fotbal sunt foarte mari, dar noi avem de gând să menţinem structura principală a echipei şi să ne pregătim bine pentru sezonul următor. Nu vrem să pierdem niciunul din jucătorii noştri importanţi", a declarat spaniolul Benitez.
Antena3.ro

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close