Antena 3 Actualitate "Nu şi-ar fi imaginat vreodată ce avea să i se întâmple". Ce făcea Nicolae Ceauşescu: "Elena CONDUCEA chiar şi acolo"

"Nu şi-ar fi imaginat vreodată ce avea să i se întâmple". Ce făcea Nicolae Ceauşescu: "Elena CONDUCEA chiar şi acolo"

de O.P.    |    25 Dec 2014   •   13:29
"Nu şi-ar fi imaginat vreodată ce avea să i se întâmple". Ce făcea Nicolae Ceauşescu: "Elena CONDUCEA chiar şi acolo"

Nicolae şi Elena Ceauşescu trăiau într-o lume diferită de cea în care îşi duceau traiul milioanele de români asupriţi de măsurile comunismului. Luxul, oamenii "serviabili" care îi înconjurau tot timpul îi determinau să creadă că toţi cetăţenii trăiesc - dacă nu la fel ca ei, măcar aproape de "realitatea" lor.

Vacanţele le petreceau în locuri pline de eleganţă, ridicate special pentru ei, vile de protocol luxoase, ferite de "ochii curioşilor", înconjurate de terenuri imense şi dotate cu toate facilităţile la care românii de rând nici nu visau.

Unul din sporturile favorite ale preşedintelui României era voleiul. Intra mereu pe teren, chiar dacă mişcările lui erau stângace. Nici chiar pe terenul de volei Elena nu-l lăsa singur pe Nicolae.Prima Doamnă nu se sfia să intre pe teren în papuci de plastic şi în halat de casă.

"Elena îl conducea şi pe terenul de volei", spun martorii care au asistat la meciurile prezidenţiale.

Imaginile din galeria foto de mai sus au fost surprinse în vara anului 1972.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close