Antena 3 CNN Actualitate Nu toţi ies la colindat cu gânduri bune. Un bătrân a fost tâlhărit de 1.300 lei de colindători în Suceava

Nu toţi ies la colindat cu gânduri bune. Un bătrân a fost tâlhărit de 1.300 lei de colindători în Suceava

Nu toţi ies la colindat cu gânduri bune. Un bătrân a fost tâlhărit de 1.300 lei de colindători în Suceava
Sursa foto: Foto: romaniapress.com
26 Dec 2011   •   18:02

Dorind să facă o faptă bună în Ajunul Crăciunului, un bătrân în vârstă de 75 de ani, din comuna suceveană Bălăceana, a deschis pentru patru colindători, doi adulţi şi doi copii, veniţi la uşa sa. Din nefericire, unul dintre aceştia l-a apucat de gât şi a fugit apoi portofelul său în care erau 1.300 de lei, informează Mediafax.
   
Pe lângă bani, bătrânul mai avea în portofel un card bancar, cartea de identitate şi permise de călătorie CFR.
   
Acesta a spus poliţiştilor că i-a recunoscut pe doi dintre colindători ca fiind persoane care au lucrat cu ziua în vara anului 2010 la locuinţa sa. Deşi nu îşi mai amintea numele acestora, a reuşit să-i identifice pe cei doi în pozele arătate de poliţişti. Aceştia au reuşit audierea femeii şi a unuia dintre copii, o fată în vârstă de zece ani, care au declarat că l-au însoţit pe bărbat la locuinţa bătrânului unde l-au colindat împreună cu încă un copil în vârstă de patru ani.
   
Femeia şi fata au recunoscut că au primit de la bătrân trei lei, dar că au observat cu toţii că acesta avea în portmoneu mai multe bancnote, moment în care bărbatul l-a prins cu mâinile de gât luându-i portmoneul.
   
Atât femeia, cât şi fata au spus că nu au avut nicio înţelegere prealabilă în ceea ce priveşte furtul banilor bătrânului pe care urmau să-l colinde. Ele au spus că s-au speriat de comportamentul agresiv manifestat de tânăr asupra proprietarului locuinţei şi că au ieşit în fugă din casă pe o stradă alăturată, în timp ce bărbatul a alergat într-o altă direcţie.
   
Poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea bărbatului şi recuperarea prejudiciului.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close