Antena 3 CNN Actualitate Numai de bine. Epilarea definitivă cu laser, şi pentru bărbaţi

Numai de bine. Epilarea definitivă cu laser, şi pentru bărbaţi

Numai de bine. Epilarea definitivă cu laser, şi pentru bărbaţi
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    15 Mar 2015   •   12:13
Spargem o barieră şi propunem şi domnilor o procedură care nu demult părea concepută exclusiv pentru doamne: epilarea definitivă. 

Consultul medical dermatologic înainte de începerea şedinţelor de epilare permanentă cu laser este obligatoriu, pentru evaluarea tipului de piele. Medicul va stabili parametrii de epilare, care vor fi variabili pe parcursul şedintelor în funcţie de răspunsul la tratament.
 
O sedinţă costă între 30 şi 50 de euro, în funcţie de zona epilată. Pe teremn lung este mult mai eficientă, din toate punctele de vedere.
 
Acest tratament nu este recomandat femeilor însărcinate sau persoanelor cu o piele excesiv bronzată. Trebuie să renunţaţi însă la orice altă metodă de epilat cu cel putin patru săptămâni înainte. 
 
Epilarea definitivă cu laser funcţionează la fel de bine şi la bărbaţi. Pentru domni, zonele în care vor să elimine părul sunt mai mari decât la femei: spate, piept sau picioare şi, spre fericirea lor, procedura durează mai puţin. Aceste tratamente nu se fac în salonul de cosmetică, ci doar în clinici medicale de specialitate.

Epilarea permanentă se poate efectua în siguranţă numai de personal medical pregătit şi cu experienţă în utilizarea sistemelor laser performante. Altminteri riscurile sunt foarte mari, de la infecţii, şi arsuri, la hiperpigmentări şi chiar cicatrici ireversibile.

Informaţiile au fost prezentate duminică, la emisiunea Numai de bine, de la Antena 3.
 

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close