Antena 3 CNN Actualitate Număr de telefon pus de Primăria Capitalei la dispoziția părinților care nu au cu cine lăsa copiii

Număr de telefon pus de Primăria Capitalei la dispoziția părinților care nu au cu cine lăsa copiii

Număr de telefon pus de Primăria Capitalei la dispoziția părinților care nu au cu cine lăsa copiii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    27 Feb 2018   •   20:29

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi seara, că aproximativ 150 de părinţi au sunat la telefonul verde sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială pentru a se interesa despre sprijinul pe care îl oferă municipalitatea în cazul în care nu au cu cine să-şi lase copiii acasă, ca urmare a faptului că unităţile de învăţământ vor fi închise toată săptămâna.

„Am primit până în acest moment 114 telefoane la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi până în 25 de telefoane la 0.800.800.868 - telefonul verde. Deci, în total, până în 150 de apeluri de la părinţi, care, în primul rând, s-au informat. Colegii noştri îi resună - pentru că nu au lăsat o solicitare deocamdată, doar s-au interesat - şi i-am rugat ca până la ora 20,00 să îşi exprime dorinţa, doresc sau nu doresc un sprijin, şi să ne transmită un e-mail sau prin telefon să spună datele. Mâine se vor deplasa la domiciliul acestor familii ori educatori ori asistenţi sociali şi, de asemenea, sunt colegii noştri de la Primăria Capitalei şi de la cele şase primării de sectoare. În plus, beneficiem de parteneriatele Crucii Roşii şi Crucii Alb-Galbene. Deci avem suficienţi angajaţi şi colaboratori, voluntari, care să vină în sprijinul acestor familii”, a precizat edilul general, marți seară, la un post de televiziune.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close