Antena 3 CNN Actualitate Numărul 2 în mafia siciliană a fost prins în România. Italianul este acuzat de trafic de droguri şi armament

Numărul 2 în mafia siciliană a fost prins în România. Italianul este acuzat de trafic de droguri şi armament

Numărul 2 în mafia siciliană a fost prins în România. Italianul este acuzat de trafic de droguri şi armament
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.Z.    |    17 Aug 2012   •   09:52

Un mafiot italian, al doilea în ierarhia mafiei siciliene, dat în urmărire internaţională pentru trafic de droguri şi arme, a fost prins de poliţiştii din Argeş şi va fi prezentat vineri la Curtea de Apel Piteşti în vederea extrădării.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în urma schimbului de informaţii cu autorităţile italiene (...), au depistat şi reţinut pe raza municipiului Piteşti un cetăţean italian în vârstă de 56 de ani, pe numele acestuia existând un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare italiene pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri şi trafic de arme", a declarat agent Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Agerpres.

Cataldo Cagnazzo era cunoscut ca membru al unei organizaţii mafiote. Este vorba de Sacra Corona Unita, organizaţie criminală care acţionează în regiunea Puglia din sudul Italiei.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ Argeş.







×
Subiecte în articol: mafiot
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close