Antena 3 Actualitate Nume noi în dosarul de trafic de persoane de la Cluj: Doi deputaţi PD-L, oameni de afaceri şi poliţişti (VIDEO)

Nume noi în dosarul de trafic de persoane de la Cluj: Doi deputaţi PD-L, oameni de afaceri şi poliţişti (VIDEO)

12 Mar 2010   •   10:31
Nume noi în dosarul de trafic de persoane de la Cluj: Doi deputaţi PD-L, oameni de afaceri şi poliţişti (VIDEO)
Sursa foto: femeie

Doi deputaţi PDL, Petru Călian şi Adrian Gurzău apar într-un dosar de trafic de persoane, instrumentat de DIICOT Cluj. În anchetă sunt implicaţi mai mulţi oameni de afaceri şi politicieni clujeni, dar şi oameni ai legii, precum comisarul şef Zaharia Ciorbă, adjunctul şefului Poliţiei Cluj Napoca.

Câteva publicaţii au preluat informaţii din dosar şi scriu că cei doi parlamentari ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tinere obligate să se prostitueze. Petru Călian spune că e doar martor în dosarul respectiv şi a ameninţat că îi va da în judecată pe cei care scriu neadevăruri despre el.

Patroana unui club de noapte din Cluj, trimisă în judecată de procurorii DIICOT, e acuzată că a obligat mai multe tinere să se prostitueze. Printre numele care apar în dosar figurează cel al deputatului PD-L Petru Călian. Un alt nume cu greutate vehiculat în acest caz este cel al comisarului şef Zaharia Ciorbă, adjunctul şefului Poliţiei Cluj-Napoca şi, în acelaşi timp, fin al lui Călian.

Asta în condiţiile în care unele angajate ale clubului respectiv erau minore, unele chiar în vârstă de 15 ani, iar Ciorbă era, la acea vreme, şeful Secţiei 2 de Poliţie, care avea arondată zona în care se afla clubul de noapte.

Potrivit Evenimentul Zilei, dosarul DIICOT ar conţine şi declaraţiile a trei tinere care susţin că au întreţinut relaţii sexuale cu parlamentarul democrat-liberal.

Deputatul PD-L Petru Călian neagă, însă, acuzaţiile şi spune că-i va aduce în faţa instanţei pe cei care îl denigrează.

În acelaşi doasar, instrumentat de DIICOT, mai sunt menţionaţi deputatul democrat-liberal, Adrian Gurzău, consilierul judeţean PNL Mihai Szeplecan, directorul Regionalei de Poştă Cluj, Ovidiu Călin şi fostul consilier local Mircea Petric.Mihai Szeplekan, cunoscut ca organizator al Galelor K1, dă detalii despre cazul deputatului Petru Călian care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tinere obligate să se prostitueze.

Mihai Szeplekan, despre cazul deputatului Petru Călian


Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close