Antena 3 CNN Actualitate Numele lui Adrian Pintea, disputat în justiţie de soţia şi sora actorului

Numele lui Adrian Pintea, disputat în justiţie de soţia şi sora actorului

Numele lui Adrian Pintea, disputat în justiţie de soţia şi sora actorului
Sursa foto: tribunal
23 Feb 2010   •   13:38

Un nou proces în care este implicat numele actorului Adrian Pintea va avea loc la Tribunalul Bucureşti. Soţia actorului şi sora acestuia îşi dipustă în justiţie marca înregistrată a numelui artistului. Procesul va avea loc în data de 27 aprilie, informează Mediafax.

Reprezentanţii tribunalului Bucureşti au admis, marţi, o excepţie procedurală ridicată de sora actorului, dispunând ca Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) să nu fie parte în acest proces.

Soţia actorului, Lavinia Pintea, a înregistrat numele "Adrian Pintea" la OSIM, la o săptămână după moartea regretatului actor. Rodica Augustin, sora artistului, a contestat înregistrarea mărcii. Ea spune că înregistrarea numelui cuprinde o arie foarte largă de situaţii în care poate fi folosit numele, inclusiv pentru băuturi şi ţigări.

Anul trecut, Lavinia Pintea a primit în justiţie cea mai mare parte a averii acestuia. Apartamentul şi maşina deţinute în timpul căsătoriei celor doi i-au revenit acesteia, în timp ce restul veniturilor au fost împărţite între ea, tatăl şi sora lui Pintea.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: proces tribunal
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close