Antena 3 CNN Actualitate Numele lui Ioan Oltean, în scandalul mafiei despăgubirilor ANRP

Numele lui Ioan Oltean, în scandalul mafiei despăgubirilor ANRP

Numele lui Ioan Oltean, în scandalul mafiei despăgubirilor ANRP
04 Iun 2015   •   15:14

Numele lui Ioan Oltean a apărut şi în scandalul mafiei despăgubirilor ANRP, dar procurorii nu l-au chemat niciodată la audieri. Se pare că Oltean era mână-n mână cu Dorin Cocoş şi cerea un comision de 30% pentru rezolvarea dosarelor.

Iată ce spunea Gigi Becali despre rolul lui Ioan Oltean în mafia ANRP.

"Că spunea şi Oltean, a murit democraţia în România. Şi acum vreau să întreb şi eu. Cum este democraţia? Cum este cinstit? Când avem oamenii care trebuie să ia despăgubiri trebuie să-i dea lui şi lui Cocoş câte 30%? Ca altfel nu dai nicio despăgubire nu iei. Aşa este cinstit? Domnu preşedinte nu ştia de astea? DNA nu ştia de astea? Sute de milioane de euro. Care e cinstit? Să-i dai 30% lui Oltean şi lui Cocoş.E cinstit Cocoş să ia împreună vreun miliard de la Fondul Proprietatea?Aici e vorba de sute de milioane. Eu am dat vreo 20 de milioane pe drepturi din astea şi nu am putut să iau nimic. De ce? Păi, trebuia să-i dai 30% şi nu am vrut", declara Gigi Becali, în 2012, la un post de televiziune.

Deputatul Ioan Oltean a fost pus sub învinuire pentru trafic de influenţă în dosarul de corupţie al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, Alexandru Kiss. Oltean este acuzat de procurori că s-a folosit de influenţa sa pentru numirea unui persoane într-o funcţie publică.

×
Subiecte în articol: Ioan Oltean
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close