Antena 3 CNN Actualitate Tolontan: Numele unui fost ofițer SRI, apropiat al lui Isărescu, într-unul din scandalurile momentului din sănătate

Tolontan: Numele unui fost ofițer SRI, apropiat al lui Isărescu, într-unul din scandalurile momentului din sănătate

Tolontan: Numele unui fost ofițer SRI, apropiat al lui Isărescu, într-unul din scandalurile momentului din sănătate
06 Dec 2016   •   13:36

În povestea spitalului Malaxa apare un personaj nou care lucrează în dreapta lui Mugur Isărescu în Banca Națională a României.

Marius Mitruș a fost ofițer SRI pînă în 2013, perioadă care se intersectează cu cea în care el recunoaște că "am fost cunoscut al lui Secureanu vreme de 9 ani", scrie jurnalistul Cătălin Tolontan.

"Cunoscut" e termenul pe care-l folosește Mitruș pentru ceea ce a fost o relație foarte apropiată, susțin martorii din spital.

Secureanu a participat la ambele nunți ale lui Mitruș, una în București și cealaltă la Motru, și la botezul din iulie acest an.

Mitruș, după cum singur a recunoscut, l-a sfătuit pe Secureanu cum să-i invite pe politicieni la inaugurarea casei de bătrîni din Vâlcea, lansare care s-a dovedit un fals.

Mitruș admite că este "bun prieten" cu Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, dar neagă ferm faptul că ar fi intermediat prezența șefei PNL la inaugurarea patronată de Florin Secureanu.

În vîrstă de 37 de ani și fost ofițer de rang înalt pe analiză financiar bancară la SRI, Mitruș este acum consilier al lui Mugur Isărescu și, totodată, administrator al Rompetrol.

Mai mult, pe tolo.ro.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close