Antena 3 CNN Actualitate Numele unui fotbalist român apare în referatul de arestare a interlopului timişorean Sorin Udrea

Numele unui fotbalist român apare în referatul de arestare a interlopului timişorean Sorin Udrea

Numele unui fotbalist român apare în referatul de arestare a interlopului timişorean Sorin Udrea
Sursa foto: Foto: pressalert.ro
de M.Z.    |    07 Iun 2013   •   13:35
Numele rapidistului Dan Alexa apare în referatul de arestare a interlopului timişorean Sorin Udrea, supranumit "Stăpânul oraşului". Alexa ar fi apelat la "serviciile" liderului interlop, să îl ajute pe Cosmin Contra să recupereze suma de 7.000 de euro.
 
Ancheta DIICOT a scos la iveală faptul că interlopul Sorin Udrea şi membrii grupării sale erau foarte solicitaţi pentru servicii de recuperare. În schimb, Udrea primea o cotă parte din banii încasaţi. 
 
"Pentru recuperarea de bani, a apelat la Udrea Sorin Adrian şi fotbalistul Dan Alexa, de la clubul Rapid Bucureşti. Astfel, într-o discuţie din data de 22.03.2011, ora 16.40, acesta l-a rugat să îl ajute pe Contra (se pare că este vorba despre fotbalistul Contra Cosmin din Timişoara) <>, menţionând la un moment dat <<7.000 sunt>>", se arată în referatul de arestare.

Mai mult, din discuţie reiese că nu ar fi prima dată când personajele colaborează: "Când a fost ceva, mereu te-a ajutat. Nu fii nesimţit!", mai scrie în referatul de arestare.

Membrii grupării interlope aveau metode specifice prin care reuşeau să recupereze bani.

Mai multe informaţii despre acest caz, pe pressalert.ro
 
 
 

×
Subiecte în articol: Dan Alexa
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close