Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Mihai Voropchievici, aspecte nebănuite despre personalitatea premierului desemnat Mihai Tudose

Numerologul Mihai Voropchievici, aspecte nebănuite despre personalitatea premierului desemnat Mihai Tudose

Numerologul Mihai Voropchievici, aspecte nebănuite despre personalitatea premierului desemnat Mihai Tudose
Sursa foto: sursa foto: Agerpres/ captura Antena 3
27 Iun 2017   •   15:01

Numerologul Mihai Voropchievici a oferit, în exclusivitate pentru Antena3.ro, o serie de informații interesante, din perspectiva numerologiei, despre personalitatea premierului desemnat Mihai Tudose, dar și despre viitorul acestuia în noua ipostază.

Mihai Tudose, aceeași cifră a destinului ca a României

Potrivit numerologului, Mihai Tudose are cifra destinului 5, ceea ce îl face mai greu de subordonat de către altcineva.

"Mihai Tudose are cifra de destin 5, ceea ce înseamnă că se suprapune peste cifra de destin a României. România are cifra destinului tot 5, așa că există o compatibilitate dacă nu perfectă, aproape perfectă. Dar, cifra asta de destin 5 e plină de risc, de neprevăzut, de acțiuni uneori foarte benefice, alteori hazardante, deci primul ministru e mai greu să fie supus de Liviu Dragnea. Nu îl poate subordona cum a încercat cu Grindeanu. S-ar putea să mai facem o repetiție la final de an, să mai punem un prim-ministru, pentru că anul acesta prin excelență e un an personal 5 pentru țară", spune Mihai Voropchievici.

Despre personalitatea lui Mihai Tudose

Mihai Tudose nu este foarte sociabil, dar este un om de cuvânt.

"Are două cifre de 1 în nume ceea ce înseamnă că este un om cu autoritate și voință, simpatii și antipatii clar definite de la început și relaționări destul de anevoioase cu cei din jur, cu toate că pare amabil, empatic. Are o singură cifră de 3 în nume (U din Tudose), iar 3-ul acesta îl face să fie sociabil dar nu din fire. E sociabil atât cât vrea.
Are doi de 4, ceea ce înseamnă ordine și perseverență în muncă, onest, corect, cinstit, își respectă cuvântul. Din acest punct de vedere nu vom avea probleme, ceea ce va promite, se va ține de cuvânt", spune Voropchievici.
 

Despre profesionistul Mihai Tudose

Calculele numerologului Mihai Voropchievici arată că Mihai Tudose va fi un premier muncitor și perseverent, bun administrator al banilor publici, dar va relaționa greu cu cei din jur și ar putea să ia decizii greșite pe baza unui impuls

"Are lipsă 7 în nume ceea ce înseamnă că este lipsit de precauție, dar și de indulgență, dar și foarte ușor de influențat. S-ar putea să nu analizeze atât de bine toate informațiile pe care le primește, să meargă pe primul impuls și atunci să greșească în luarea unor decizii de multe ori chiar de maximă importanță.

7, cifra lui de vibrație a numelui,îl indică drept un om studios, bun analist, care nu se pronunță înainte de a analiza o temă, un subiect, vorbește puțin, cu miez, e distant, demn, rezervat și chiar misterios.

Are un 8 (H-ul de la Mihai) ceea înseamnă că știe să administreze banii publici, este un om care nu risipește oricum, dar la fel de bine, știe să se ocupe și de sfera familiei și orientarea va fi și spre zona personală, adică nu caută numai foloase pentru ceilalți, va căuta și foloase personale.

Are doi de 9, asta înseamnă interes pentru celelalte persoane, este un om destul de maleabil, dar în limite clar stabilite de el", a explicat Mihai Voropchievici.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici mihai tudose
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close