Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Romeo Popescu, previziune sumbră: Cât ar putea să dureze perioada nefastă a omenirii

Numerologul Romeo Popescu, previziune sumbră: Cât ar putea să dureze perioada nefastă a omenirii

Numerologul Romeo Popescu a explicat de ce anul 2020 a adus schimbări atât de mari în toată lumea și cât va continua această perioadă nefastă pentru omenire. Specialistul afirmă că știa că se va întâmpla ceva totat diferit în acest an, deși nu știa exact ce.

Numerologul Romeo Popescu, previziune sumbră: Cât ar putea să dureze perioada nefastă a omenirii
Sursa foto: Facebook/ Romeo Popescu
de Dan Gabor    |    29 Aug 2020   •   14:45

"Este o perioadă mai dificilă acum și era normal să fie așa. Era normal ca în anul 2020 să se întâmple așa ceva. Eu nu știam dacă o să se întâmple ceva care va ține de sănătate, dar știam că se va întâmpla ceva. Am ieșit dintr-o paradigmă în care niște cifre și-au făcut treaba și de acum încolo nu mai sunt prezente atât de puternic.

2010 - 2019 a fost o decadă în care cifra 1 a mai fost prezentă și și-a mai făcut de cap ca înainte, până în 1999. Din 2020 până în 2100 cifra 1 nu prea își mai face apariția, deci se va schimba ceva și va veni dominația lui 2. Și 10 ani de zile, 2020 - 2029, o să fie altceva decât ce a fost până acum. Nu știam că toată lumea o să intre în pandemie, dar știam că se vor schimba lucrurile total", a explicat Romeo Popescu.

 

×
Subiecte în articol: numerologul Romeo Popescu
Parteneri
Trei zile cu trei anotimpuri în România. Temperaturile scad drastic
x close