Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Romeo Popescu, previziuni despre destinul României în 2024: "Vom asista la niște evenimente foarte interesante"

Numerologul Romeo Popescu, previziuni despre destinul României în 2024: "Vom asista la niște evenimente foarte interesante"

Numerologul Romeo Popescu a dezvăluit cifra destinului pentru România şi ce îi va aduce anul 2024.

de Claudia Popovici    |    01 Ian 2024   •   22:30

"Fiecare literă are o corespondență numerică, asta înseamnă că iese suma de 35, deci opt este cifra România. Ca şi nume ca şi egregor înseamnă cifra opt, într-un an opt, foarte interesant din mai multe unghiuri de vedere.

De ce? România, pe 1 decembrie 2023 a intrat într-un an personal 6. 2024 are particularitate 6. România înseamnă opt, de o structură de opt.

Ceea ce înseamnă că până cel puțin pe 1 decembrie 2024, în România vom asista la niște evenimente foarte interesante. Și nu în sens negativ, ci în sens pozitiv. Adică se vor clarifica treburile, o să iasă sentimentul naționalist cu putere.

Pentru că sentimentul naționalist într-un an universal opt de justiție se va vedea pe faţă, adică nu va fi așa după cortină.

Şase înseamnă că ne adunăm noi și ai noștri, noi, românii, o să avem un sentiment de genul acesta naționalist, un sentiment de uniune, de familie, de tradiție și îl vom da mai departe.

"Financiar vor fi și lucruri catastrofale, dar și lucruri bune"

Mai mult decât atât, aceste cifre care se intersectează în România sunt și cifre financiare bune, de aia o să vedem că din punct de vedere financiar vor fi și lucruri catastrofale, dar și lucruri bune.

Vom avea şi o serie de ezitări. Adică după ce ne răzgândim de trei ori, atunci facem lucrurile, dar vom ține cont de acest sentiment național și naționalist.

Și o să fie lucruri din punct de vedere financiar foarte interesante, cu răsturnări de situație destul de mari, dar într-o oarecare direcție pozitivă", a spus numerologul Romeo Popescu, la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close