Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Romeo Popescu, veste proastă pentru români: Ce semnificație numerologică are data alegerilor, 27 septembrie

Numerologul Romeo Popescu, veste proastă pentru români: Ce semnificație numerologică are data alegerilor, 27 septembrie

Numerologul Romeo Popescu a analizat din punct de vedere numerologic data alegerilor locale din România, 27 septembrie 2020, și spune că nu este o data potrivită pentru alegeri, deoarece "neîncrederea" este încercarea zilei respective și acest fapt nu va aduce lucruri bune pentru alegători.

Numerologul Romeo Popescu, veste proastă pentru români: Ce semnificație numerologică are data alegerilor, 27 septembrie
Sursa foto: foto: captura Antena 3
de Dan Gabor    |    29 Aug 2020   •   15:00

"Sunt alegeri - nici nu contează ce se alege, pentru că nu o sa fie treaba OK pentru că vor fi puțini oameni. Calculând toată data dă un 4 acolo, în subtil, și cifra 4 nu e bună pentru alegeri. Stima de sine, oamenii care vor veni acolo nu o să creadă nimic.

Dacă ar fi să schimb eu data, aș propune după echinocțiul de primăvară din 2021. Pentru că acum lumea este într-o stare de spirit foarte aiurea, în septembrie va fi și mai aiurea, și tu vii pe 27, adică într-o cifră în care efectiv încercare zilei este stima de sine, adică neîncrederea", a explicat Romeo Popescu.

×
Subiecte în articol: numerologul Romeo Popescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close