Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini de la nunta anului în politică: Premierul Marcel Ciolacu este socru mare. Membrii guvernului petrec astăzi la Buzău

Primele imagini de la nunta anului în politică: Premierul Marcel Ciolacu este socru mare. Membrii guvernului petrec astăzi la Buzău

Toată crema politicii româneşti este astăzi la nuntă la Buzău, unde premierul este socru mare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Sep 2023   •   16:05

Mai țineți minte imaginile cu banii care îi ieșeau lui Marcel Ciolacu din buzunar? Dacă nu, vi le arătăm noi astăzi, când premierul trebuie să scoată darul de nuntă pentru fiul său. 

Locul petrecerii are o poveste fascinantă. Legenda spune că este vorba de un conac bântuit - culmea! - chiar de fantoma unui politician. 

Nora lui Marcel Ciolacu - Alexa Iris - este viitoare doctoriţă, mai are un an până termină facultatea. Şi mirele, Filip (24 de ani) termină aceeaşi facultate de Medicină. 

Naşii sunt colegi de facultate ai mirilor. Cei doi au anunţat că vor pleca în luna de miere câteva zile, înainte de 1 octombrie când reîncep facultatea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Îi transmitea Marcel Ciolacu fiului său, într-o postare pe Facebook, de ziua lui:

"Îi doresc să fie sănătos și să privească cu încredere în viitor. Îi urez să-și îndeplinească visul de a deveni un medic foarte bun care să muncească aici, în țară, fiindcă știu că vrea să-și ajute cât mai mult semenii. Să-și facă o familie mare și frumoasă și să fie unul dintre milioanele de tineri care vor schimba România într-o țară modernă, prosperă și mult mai curată.

La mulți ani, Filip! Sunt mândru de tine și de realizările tale și îți voi fi întotdeauna alături!"

Locul petrecerii bântuit de fantoma lui Alexandru Marghiloman

Locul unde vor petrece oamenii din guvern în această seară este un conac de la marginea Buzăului despre care se spune că este bântuit de fantoma marelui politician Alexandru Marghiloman şi el premier al României, dar în 1918.

Vechimea anexelor și aspectul înfricoșător al ruinei din spatele vilei principale i-au făcut pe buzoieni să ducă din gură în gură legende dintre cele mai înfricoșătoare despre lucrurile misterioase care s-ar petrece acolo.

Despre conac se spune că în nopțile cu lună plină, fantomele foștilor stăpâni ies la plimbare călare prin parc. Alții povestesc că l-au văzut pe marele boier în straie negre, cu joben, alături de domnița lui, chiar în ușa conacului. 

Astăzi vom vedea în câteva ore la Antena 3 CNN și primele imagini cu mirii, nuntașii și poate chiar fantoma dacă apare.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu nunta Buzau
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close