Antena 3 CNN Actualitate Polițiștii au ruinat nunta familiei Halep: “Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane” - VIDEO

Polițiștii au ruinat nunta familiei Halep: “Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane” - VIDEO

Nunta familiei Halep, organizată duminică, la un local din Constanța, a fost oprită brusc de polițiștii care au constatat că nu erau respectate măsurile de protecție împotriva Covid-19 - numărul participanților era mult mai mare decât prevede legea, iar distanța dintre scaune nu era mai mare de doi metri.

Polițiștii au ruinat nunta familiei Halep: “Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane” - VIDEO
de Cristina Tudorache    |    27 Iul 2020   •   07:30

Polițiști Constanța s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanța. Este vorba despre nunta verișoarei Simonei Halep, la care erau așteptați 200 de invitați.

Nu mai puțin de 28 de polițiști de ordine publică, investigarea criminalității economice, criminalistică și rutieră au acționat pentru întreruperea evenimentului și efectuarea primelor verificări. Ei au constantat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane.

“Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane. Eu ştiam că este voie, în aer liber, cu 500 de persoane”, a declarat patronul localului pentru Focus Press.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal organizatorului de evenimente, dar și patronului restaurantului pentru zădărnicirea combaterii bolilor, astfel de evenimente fiind permise cu un număr de maximum 50 de participanți. Nunta a fost stricată complet, iar invitații au fost trimiși acasă.

Totodată, reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce privește respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

La fața locului sunt și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și polițiști locali. 

×
Subiecte în articol: nunta Simona Halep politisti
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close