Antena 3 Actualitate Nuntă fără mire la Botoșani, din cauza COVID-19. A aflat în ultimul moment că nu poate participa la eveniment

Nuntă fără mire la Botoșani, din cauza COVID-19. A aflat în ultimul moment că nu poate participa la eveniment

de Adelina Miron    |    21 Oct 2021   •   13:05
Nuntă fără mire la Botoșani, din cauza COVID-19. A aflat în ultimul moment că nu poate participa la eveniment
Sursa foto: Pixabay

O mireasă din Botoșani a fost nevoită să facă dansul mirilor cu tatăl ei, în noaptea nunții, după ce soțului i s-a interzis să participe la petrecere. Cuplul a fost despărțit într-unul dintre cele mai importante momente de un rezultatul pozitiv la testul COVID-19.

Participarea la nunta organizată în weekend a fost condiționată de prezentarea certificatului de vaccinare sau a unui rezultat negativ la testul PCR.

Fiind nevaccinat, mirele de la Botoșani s-a testat cu o zi înainte de nuntă.

Rezultatul pozitiv i-a obligat pe soți să aleagă între două variante dificile. Să anuleze marele eveniment sau să îl organizeze fără mire, relatează ziarul local Monitorul de Botoșani.

Având în vedere că nunta era deja organizată până la ultimele detalii, soții au acceptat să stea separați la propria petrecere.

„Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a transmis medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani, potrivit surei citate anterior.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close