Nuţu şi Sile Cămătaru, condamnaţi definitiv la şase şi, respectiv, 13 ani de închisoare

de L.D.    |    11 Mai 2012   •   15:45
Nuţu şi Sile Cămătaru, condamnaţi definitiv la şase şi, respectiv, 13 ani de închisoare foto: antena3.ro

Fraţii Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi drept Nuţu şi Sile Cămătaru, au fost condamnaţi, vineri, de instanţa supremă, printr-o decizie definitivă, la şase şi, respectiv, 13 ani de închisoare, judecătoorii menţinând, în cazul celor doi, sentinţa din faza inferioară a procesului.
   
În cazul lui Vasile Balint, judecătorii instanţei supreme au admis parţial recursul acestuia, constatând ca executată în regim de detenţie perioada 2 mai 2004 - 19 decembrie 2011, pe care au şi dedus-o din condamnarea de 13 ani dată de Curtea de Apel Bucureşti.
   
Astfel, potrivit deciziei instanţei supreme, din pedeapsa lui Sile Cămătaru va fi dedusă o perioadă de aproximativ şapte ani şi jumătate, astfel că acesta ar mai avea de executat aproximativ cinci ani şi jumătare de detenţie.
   
Potrivit oficialilor instanţei supreme, decizia va fi comunicată Tribunalului Bucureşti, instanţă de executare în acest caz, care urmează să emită mandate de executare a condamnărilor definitive ce vor fi trimise Serviciului Urmăriri din Poliţia Capitalei.
   
În cazul lui Nuţu Cămătaru, instanţa a respins recursul acestuia, astfel că rămâne cu condamnarea de şase ani de închisoare stabilită de Curtea de Apel Bucureşti, scrie Mediafax.
   

ExitPOLL
x close