Antena 3 CNN Actualitate O adolescentă de 15 ani din Bacău cântăreşte 13 kg

O adolescentă de 15 ani din Bacău cântăreşte 13 kg

O adolescentă de 15 ani din Bacău cântăreşte 13 kg
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Noi 2010   •   12:50

Caz impresionant la Bacău. O adolescentă de 15 ani din localitatea Bereşti Bistriţa a ajuns la spitalul de pediatrie cântărind numai 13 kilograme. Tânăra a fost adusă la spital chiar de mama ei care a spus că fata nu s-a mai atins de mâncare de o săptămână. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

„Potrivit primelor informaţii, se pare că adolescenta se afla în „grija” mamei sale, de o săptămână refuza hrana, acesta fiind şi motivul pentru care femeia a solicitat serviciul de ambulanţă', a declarat Alina Iftode, purtător de cuvânt al DGASPC Bacău, potrivit Agerpres.

Până în prezent, starea adolescentei nu a fost sesizată nici de către autorităţile locale, nici de către medicul de familie, nici de vreo rudă sau un vecin. „Activităţile de prevenire a acestei situaţii grave, în care, efectiv, viaţa tinerei a fost pusă în pericol nu au existat, impunându-se ca în momentul când problemele de ordin medical vor fi soluţionate, adolescenta să fie ocrotită de către DGASPC', a declarat Sorin Braşoveanu, directorul general al instituţiei.

 


Pentru fotografii cu tânăra de 13 kilograme, accesaţi cancan.ro.

 

×
Subiecte în articol: Bacău adolescenta Bistriţa anorexie
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close