Antena 3 CNN Actualitate O aeronavă cu 157 de pasageri la bord, întoarsă pe aeroportul Băneasa. Capota unuia dintre motoare s-a desprins

O aeronavă cu 157 de pasageri la bord, întoarsă pe aeroportul Băneasa. Capota unuia dintre motoare s-a desprins

O aeronavă cu 157 de pasageri la bord, întoarsă pe aeroportul Băneasa. Capota unuia dintre motoare s-a desprins
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Noi 2011   •   09:15

Pasagerii unei aeronave care tocmai decolase de pe Aeroportul Băneasa au trecut prin ceva emoţii în această dimineaţă. La doar 20 minute de la decolare, avionul care trebuia să ajungă la Bergamo a fost întors pe aeroport din cauza unor probleme la unul dintre motoare. Din fericire, aeronava a aterizat în siguranţă, iar pasagerii vor au fost preluaţi de un alt avion la ora 11.00.

O aeronavă Wizz Air cu 157 de pasageri la bord s-a întors, miercuri dimineaţă, pe Aeroportul Băneasa. Capota unuia dintre motoare s-a desprins, a declarat reprezentantului aeroportului, Teo Postelnic, citat de Mediafax.

Avionul trebuia să plece spre Bergamo la ora 7.05, a decolat la 7.26, dar s-a întors pe Aeroportul Băneasa la 7.44. Cei 157 de pasageri au fost nevoiţi să se întoarcă în aeroport, unde au aşteptat un alt avion.

Şi marţi au fost probleme în traficul aerian. O aeronavă cu trei persoane la bord a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni. Pilotul a anunţat turnul de control că aeronava are probleme tehnice la unul dintre motoare. Avionul de tip Cessna a reuşit să aterizeze. Membrii echipajului şi cei trei pasageri au coborât din aeronavă în condiţii de siguranţă.

Tot marţi, o cursă Blue Air a fost întoarsă de la Sibiu la Bucureşti din cauza ceţii. Pasagerii au decolat de la Bucureşti cu destinaţia Stuttgart. Pilotul a survolat o jumătate de oră deasupra aeroportului din Sibiu dar nu a avut vizibilitate să aterizeze şi s-a întors pe aeroportul Băneasa. Cursa către Germania a fost anulată.

 





 





×
Subiecte în articol: avion aeronava pasageri
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close