Antena 3 CNN Actualitate O ambulanţă a fost implicată într-un accident rutier GRAV din Roman

O ambulanţă a fost implicată într-un accident rutier GRAV din Roman

O ambulanţă a fost implicată într-un accident rutier GRAV din Roman
06 Iul 2014   •   15:20
Trei oameni au ajuns la spital din cauza unui şofer neatent. În accident a fost implicată o ambulanţă, care se grăbea sa ajung la un pacient. La final personalul de pe salvare a fost cel care a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fel şi şoferul vinovat.
 
Ambulanţa se grăbea la o intervenţie. Taximetristul nu s-a uitat în oglinda retrovizoare înainte de a vira la stânga şi a tăiat calea maşinii de salvare, care era deja angajată în depăşire. Taxiul a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului, iar ambulanţa s-a izbit violent de gardul unei case. 
 
Asistenta din ambulanţă a fost rănită mai grav, aşa că medicii de la spitalul de urgenţă din Roman au decis s-o interneze. În ceea ce-i priveşte pe cei doi şoferi, deşi impactul a fost extrem de violent, nici unul dintre ei nu a fost rănit grav. Taximetristul va da însă socoteală - legal - pentru neatenţia sa. 
 
În plus, dacă va fi găsit vinovat, taximetristul va fi obligat să plătească şi reparaţiile ambulanţei. Cazul spre care se deplasa salvarea implicată în accident a fost preluat de un alt echipaj, iar pacientul a ajuns la spital. 
 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close