Antena 3 CNN Actualitate O ambulanţă care transporta un copil la spital a căzut într-o groapă pe DE 581

O ambulanţă care transporta un copil la spital a căzut într-o groapă pe DE 581

O ambulanţă care transporta un copil la spital a căzut într-o groapă pe DE 581
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    08 Aug 2012   •   11:53

O maşină a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, care transporta un copil la un spital din Bucureşti, a căzut miercuri într-o groapă pe DE 581 dintre Vaslui şi Bârlad.

Conform spuselor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub, în zona unui pod în lucru, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, şoferul a frânat iar autosanitara a derapat şi a căzut într-o groapă, informează Agerpres.

"În maşină se aflau şoferul, un medic, pacientul care trebuia transportat la Bucureşti şi tatăl acestuia. Nimeni nu a fost accidentat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", a declarat Mihaela Ştraub.

Şoseaua se află în reabilitare, iar reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui susţin că porţiunea de drum pe care s-a întâmplat evenimentul nu era semnalizată corespunzător.

Pentru a scoate pacientul din salvare şoferul a spart geamul maşinii. Acesta a spus că drumul s-a surpat, iar ambulanţa a căzut sub un pod de la o înălţime de mai bine de un metru.

Potrivit medicului Ana Maria Ungureanu, "pacientul în vârstă de 8 ani, însoţitorul acestuia şi medicul de pe salvare au fost preluaţi de o altă ambulanţă şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Vaslui cu răni uşoare. După ce au fost stabilizaţi aceştia au fost transportaţi din nou către clinica de recuperare din Bucureşti".

×
Subiecte în articol: ambulanta spital groapa
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close