Antena 3 CNN Actualitate O ambulanță care transporta un pacient Covid-19, implicată într-un accident grav în Gorj. Imagini care vă pot afecta emoțional

O ambulanță care transporta un pacient Covid-19, implicată într-un accident grav în Gorj. Imagini care vă pot afecta emoțional

Un bolnav confirmat cu coronavirus și 3 membri ai echipajului au fost răniți după ce o ambulanță a fost implicată într-un accident rutier și s-a răsturnat de pe un pod, în localitatea Cornești din județul Gorj.

O ambulanță care transporta un pacient Covid-19, implicată într-un accident grav în Gorj. Imagini care vă pot afecta emoțional
de Maria Teodorescu    |    12 Aug 2020   •   21:15

Ambulanța era în misiune și transporta un bolnav confirmat cu Covid-19 din Orșova. Șoferul Ambulanței a încercat să evite un impact frontal, însă a agățat mașina din față și s-a răsturnat de pe un pod. Accidentul s-a produs în localitatea Cornești din județul Gorj, la 15 km de Târgu Jiu.

Toate cele 4 persoane care se aflau în mașină - un pacient și 3 cadre medicale - au suferit leziuni. Potrivit surselor de la fața locului, șoferul ambulanței de la SAJ Mehedinți este grav rănit. 

O ambulanță care transporta un pacient Covid-19, implicată într-un accident grav în Gorj

”Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Bălești, satul Cornești, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și o ambulanță, ce aparține SAJ Mehedinți, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod. 

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și patru ambulanțe SAJ. 
În urma impactului au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanța și pacientul. Toate cele 4 victime prezintă leziuni. 

Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU  Târgu Jiu.”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

×
Subiecte în articol: ambulanta accident Gorj
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close