Antena 3 CNN Actualitate O ambulanţă răsturnată pe şosea, patru victime și trafic îngreunat, după un accident pe DN1, la Sibiu

O ambulanţă răsturnată pe şosea, patru victime și trafic îngreunat, după un accident pe DN1, la Sibiu

Şoferul unei mașini a pătruns pe DN1, de pe un drum secundar, în zona Şelimbăr, Sibiu, moment în care a intrat în coliziune cu o ambulanță privată, condusă pe drumul principal, dinspre Veştem.

O ambulanţă răsturnată pe şosea, patru victime și trafic îngreunat, după un accident pe DN1, la Sibiu
Sursa foto: sibiuindependent.ro
de Mia Lungu    |    09 Sep 2021   •   14:37

Accidentul produs în zona Şelimbăr, din județul Sibiu, s-a soldat cu patru victime care au suferit politraumatisme, potrivit sibiuindependent.ro.

„Mai multe persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, a transmis purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, Elena Welter.  

La volanul maşinii care a provocat accidentul se afla un tânăr de 27 de ani, din Şelimbăr. Celălalt autoturism - o ambulanţă privată, care s-a răsturnat pe șosea în urma impactului - era condus de un bărbat de 65 de ani, din municipiul Sibiu.  

„Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului”, a mai precizat aceeaşi sursă, menţionând şi că traficul în zonă se desfăşoară îngreunat.    

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close