Antena 3 CNN Actualitate O angajată a unei primării din Argeş a încercat să se sinucidă. Femeia este la a treia tentativă de acest fel

O angajată a unei primării din Argeş a încercat să se sinucidă. Femeia este la a treia tentativă de acest fel

O angajată a unei primării din Argeş a încercat să se sinucidă. Femeia este la a treia tentativă de acest fel
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    30 Ian 2012   •   09:03
Update 11.20 - Angajata primăriei din comuna argeşeană Davideşti, care a încercat să se spânzure, luni, în sediul instituţiei, a fost salvată de paznicul instituţiei şi, ulterior, transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, potrivit Mediafax.

Femeia a fost găsită de paznicul primăriei în încăperea în care se află serverul instituţiei. Aceasta era pe un scaun şi avea în jurul gâtului o frânghie care era legată de clanţa uşii.

Angajata, care lucrează ca menajeră la primărie, a mai avut tentative de sinucidere în ultimele trei săptămâni, toate în sediul instituţiei.



O angajată a unei primării din Davideşti, judeţul Argeş, a încercat să se sinucidă, luni dimineaţă.

Din primele informaţii, se pare că femeia ar fi încă în viaţă, potrivit corespondentului Antena 3. Ar fi vorba de femeia de serviciu care lucra la primărie.

Ea a fost găsită de dimineaţă, de primarul din localitate, care a venit la serviciu, iar oamenii i-au tăiat foarte repede sfoara cu care a încercat să se sinucidă.

Nu se cunosc deocamdată motivele care au împins-o pe femeie la sinucidere.

La faţa locului, au sosit medicii care au îi acordă femeii ajutor de specialitate. A venit şi Poliţia, care face primele cercetări, pentru a afla ce a determinat-o pe femeie să facă un asemenea gest.

Aceasta nu ar fi prima dată când femeia încearcă să se sinucidă.
 



×
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close