Antena 3 CNN Actualitate O angajată de la Primăria Sectorului 3, reţinută după ce a luat mită 700 de lei

O angajată de la Primăria Sectorului 3, reţinută după ce a luat mită 700 de lei

O angajată de la Primăria Sectorului 3, reţinută după ce a luat mită 700 de lei
de S.T.    |    06 Iun 2013   •   17:18

O angajată de la Primăria Sectorului 3 a fost reţinută joi, după ce a fost prinsă în flagrant când lua mită 700 de lei de la o persoană, căreia i-a spus că o poate ajuta să obţină în concesiune un teren în zona Udrişte din Capitală, pentru o firmă de asigurări auto, transmite Mediafax.
   
Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au dispus reţinerea învinuitei V.D., funcţionar public în cadrul Primăriei Sectorului 3 Bucureşti - Direcţia Utilităţi Publice, Serviciul Monitorizare şi Control şi au cerut instanţei arestarea preventivă a acesteia pentru 29 de zile.
   
Femeia a fost prinsă în flagrant joi, după ce a pretins şi primit 700 de lei de la o persoană, denunţătoare în cauză, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti.

În schimbul banilor, angajata Primăriei Sector 3 a promis că va interveni la funcţionari ai Serviciului Cadastru şi Urbanism, în scopul de obţinerii în concesiune de către denunţător a unui teren în zona Udrişte din Capitală, "în vederea desfăşurării activităţii comerciale a unei societăţi de asigurări auto", au precizat procurorii.
   
La acţiunea de prindere în flagrant au participat procurori din Parchetul Tribunalului Bucureşti şi poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Poliţia Capitalei.

×
Subiecte în articol: angajata flagrant
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close