Antena 3 CNN Actualitate O angajată la primăria unei comune gorjene şi-a aruncat în toaletă pruncul nou născut. "A negat tot timpul că este însărcinată"

O angajată la primăria unei comune gorjene şi-a aruncat în toaletă pruncul nou născut. "A negat tot timpul că este însărcinată"

O angajată la primăria unei comune gorjene şi-a aruncat în toaletă pruncul nou născut. "A negat tot timpul că este însărcinată"
de O.P.    |    30 Sep 2014   •   05:22

Sfârşit tragic pentru un nou născut. Mama lui, angajată a primăriei din comuna gorjeană Cătunele, este acuzată că şi-a ucis copilul. Femeia l-a aruncat în toaletă imediat după ce l-a născut, spun procurorii. Cei care au anunţat poliţia au fost colegii de la Primărie, care spun că femeia a încercat să-şi ascundă sarcina tot timpul.

Angajaţii de la Primărie au observat că funcţionara este însărcinată şi s-au temut că va face un lucru necugetat, când au văzut că femeia neagă.

Discuţia a fost însă în zadar. Când colegii ei au observat că femeia nu mai este însărcinată, au anunţat poliţia.

Procurorii au percheziţionat gospodăria femeii şi au găsit trupul bebeluşului în toaletă.

Vecinii din sat au fost şocaţi de veste, mai ales că angajata primăriei mai avea un băiat de 10 ani, din prima căsătorie.

Dacă va fi găsită vinovată de pruncucidere, femeia riscă o pedeapsă de până la 7 de ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: pruncucidere
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close