O asociaţie de proprietari a obținut în instanţă demontarea antenei GSM de pe bloc. Oamenii au reclamat că le afectează sănătatea

de D.G.    |    08 Dec 2016   •   15:10
O asociaţie de proprietari a obținut în instanţă demontarea antenei GSM de pe bloc. Oamenii au reclamat că le afectează sănătatea sursa foto: blocul-meu.blogspot.ro

O asociaţie de proprietari din municipiul Reşiţa a obţinut în instanţă o decizie prin care o companie de telefonie este obligată să demonteze antena GSM de pe un bloc de locuinţe, după ce mai mulţi cetăţeni au reclamat faptul că se simt rău, transmite Agerpres.

Decizia a fost dată pe 6 decembrie de Judecătoria Sectorului 1, însă nu este definitivă.

Avocatul asociaţiei de proprietari a declarat pentru AGERPRES că procesul a fost deschis după ce mai mulţi proprietari care locuiau la ultimul etaj al blocului respectiv s-au plâns că se simt rău şi au diverse probleme de sănătate, iar cauza ar fi antena instalată de compania de telefonie.

Acesta a mai spus că asociaţia a încheiat un contract de închiriere în urmă cu aproximativ 10 ani, însă suma plătită era infimă, de câteva sute de lei pe lună. În plus, nu toţi proprietarii îşi dăduseră acordul pentru acel contract.

ExitPOLL
Parteneri
x close