Antena 3 CNN Actualitate O autostradă din România are „probleme grave”. Ministrul Transporturilor: „Nu pot să deschid un lot și să o ia autostrada la vale”

O autostradă din România are „probleme grave”. Ministrul Transporturilor: „Nu pot să deschid un lot și să o ia autostrada la vale”

O autostradă din România are „probleme grave”. Ministrul Transporturilor: „Nu pot să deschid un lot și să o ia autostrada la vale”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    12 Sep 2019   •   20:29

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, joi, că pe lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva sunt „probleme grave”, menţionând că sunt fisuri la kilometrul 57, şi că ar fi un „gest de inconştienţă” să îl deschidă traficului şi apoi „să o ia la vale”, aşa cum s-a întâmplat în 2014 pe Autostrada Sibiu-Orăştie.

„Nu pot să deschid un lot de autostradă, cum a fost deschis în 2014 Sibiu-Orăştie, şi să avem o cedare, să o ia autostrada la vale. Ar fi un gest de inconştienţă. (...). Lotul de autostradă va fi deschis dacă o nouă expertiză, am cerut o expertiză în două săptămâni, dacă expertiza ne dă soluţia că putem da în trafic - pentru că acea fisură a apărut exact în paralel cu descărcarea Holdea, dacă putem da în trafic fără ca fisura să se extindă înspre lotul 4, atunci vom da în trafic. Dacă vedem că fisura...Vedem exact direcţia, cum se va deplasa această fisură, în funcţie de asta stabilim şi când dăm drumul la trafic. Nu facem spectacol doar să dăm drumul la autostradă ca să o ia la vale”, a declarat ministrul Transporturilor, prezent în inspecţie pe şantierul Autostrăzii Sebeş-Turda.

Citiți și:

O fisură de 15 metri a apărut pe autostrada Lugoj-Deva. Reacția ministrului Transporturilor

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close