Antena 3 CNN Actualitate O bătrână cu Covid-19 a murit în condiții suspecte într-un spital din Argeș. Ce a putut să i se întâmple după zece zile de internare

O bătrână cu Covid-19 a murit în condiții suspecte într-un spital din Argeș. Ce a putut să i se întâmple după zece zile de internare

O bătrână de 71 de ani, internată cu Covid-19 într-un spital din Argeș, a murit după ce a căzut de la balconul spitalului în care era tratată de zece zile.

O bătrână cu Covid-19 a murit în condiții suspecte într-un spital din Argeș. Ce a putut să i se întâmple după zece zile de internare
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    23 Iul 2020   •   20:35

Tragedia s-a petrecut în unitatea medicală din Valea Iașiului, județul Argeș. Încă nu se cunosc împrejurările accidentului, dacă femeia a căzut de la balcon sau a fost vorba de o sinucidere.

Bătrâna era internată de zece zile la spital, după ce a primit diagnosticul de Covid-19. Ea avea simptome ușoare, spre deosebire de soțul ei, care se afla în stare gravă, sub tratament, în același spital.

Ce a putut să pățească o bătrână internată cu Covid-19, într-un spital din Argeș

Medicul curant a fost cel care a văzut-o pe bătrână prăbușindu-se de la balconul aflat la șapte metri înălțime. Medicul spune că efectuase vizita medicală la prima oră a dimineții și discutase cu bătrâna, însă nu a remarcat un comportament diferit față de obicei.

„Starea normală. O stare de supărare. Fiind şi soţul în aceeaşi situaţie. Ceva mai deosebit ca simptomatologie faţă de dumneaei. Soţul e într-o stare mai deosebită. Doamna era mai bine din punct de vedere clinic. Noi aşteptam, i-am recoltat şi testul de control, aşteptam rezultatul, să vedem dacă avem rezultat negativ. Dacă aveam rezultat negativ o externam pe dumneaei la domiciliu”, a declarat dr. Alexandru Dinescu, medicul curant al femeii.

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close