Antena 3 CNN Actualitate O bătrână de 72 de ani, ridicată de mascaţi şi dusă la DNA, pentru că ar fi dat mită găini şi ouă

O bătrână de 72 de ani, ridicată de mascaţi şi dusă la DNA, pentru că ar fi dat mită găini şi ouă

de M.Z.    |    31 Iul 2014   •   22:45

O femeie de 72 de ani, din Suceava, a fost luată cu mascaţii şi dusă la audieri la DNA, pentru că a dat mită găini şi ouă.

 
Cazul Mariei Cociorvan a fost prezentat joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
"Era duminică, 7 dimineţa, a venit la Jandarmeria la mine poartă", îşi aminteşte bătrâna.
 
Bătrâna a fost acuzată că ar fi dat mită unui judecător de care nu auzise niciodată. Femeia spune că procurorii i-au zis că au drept probe împotriva ei, înregistrări cu camera ascunsă şi că au ameninţat-o cu puşcăria.

 
În final, i-au deschis uşa însă şi au lăsat-o să plece acasă, la peste 450 de kilometri depărtare. 
 
Cum bătrâna nu avea la ea bani de drum, pentru că nu ştia că va fi adusă de la Suceava tocmai la Bucureşti, a rămas în poarta DNA şi a început să plângă. Un avocat de la Rădăuţi care i-a înţeles situaţia a ajutat-o pe femeie cu bani pentru tren.
 
A trecut o lună de când bătrâna a fost ridicată de mascaţi.
 
Alte persoane care au fost ridicate de DNA nu au îndurat suferinţa şi şi-au pus capăt zilelor. Vezi aici şi alte cazuri de persoane acuzate că au dat mită borcane de miere.
 
Citiţi şi Guvernul susţine elaborarea unui act normativ pentru amnistia pensionarilor care trebuie să returneze bani statului
 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea mita
Parteneri
Fosta poliţistă din dosarul fraţilor Tate, trântită la pământ
x close