Antena 3 Actualitate O bucată de craniu, care ar putea aparţine băiatului dispărut la Rânca, descoperită pe munte

O bucată de craniu, care ar putea aparţine băiatului dispărut la Rânca, descoperită pe munte

09 Sep 2009   •   20:28
O bucată de craniu, care ar putea aparţine băiatului dispărut la Rânca, descoperită pe munte


O bucată de craniu, care ar putea aparţine băiatului dispărut la Rânca, a fost descoperită pe munte. Fragmentul a fost depistat de un prieten al mamei copilului. Ei veniseră să aprindă o lumânare în locul unde fuseseră găsite celelalte rămăşite umane.

Mama băiatului le-a cerut, miercuri, procurorilor să o ajute să ajungă în locul unde ar fi fost găsite rămăşiţele fiului său. Femeia a fost însoţită pe munte de un prieten şi de şeful Poliţiei Novaci.

În timp ce mama aprindea o lumânare pentru sufletul lui Costea, cei doi bărbaţi s-au îndepărtat puţin. La rădăcina unui brăduţ, în iarbă, la câţiva metri de locul unde fuseseră găsite celelalte rămăşite umane, prietenul mamei a observat o calotă craniană.

Procurorii s-au dus din nou pe munte. Mama nu înţelege cum, după trei săptămâni de căutări, capul copilului nu fusese găsit, mai ales că era la doar 10 metri de locul unde au fost descoperite celelalte rămăşiţe umane.

Costea a dispărut pe 23 iulie din preajma cabanei unde fusese cazat împreună cu bunicii.

Observator


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close